Werken bij Certam

Certam Bedrijfsrevisoren bestaat uit een groep van 35 medewerkers bestaande uit zowel junior als senior profielen, revisoren, accountants en fiscalisten. Certam specialiseert zich in het uitoefenen van het wettelijk mandaat als commissaris, éénmalige wettelijk opdrachten, alsook adviesopdrachten.

Indien u graag in team werkt, graag met cijfers omgaat, een universitaire opleiding of relevante ervaring hebt, bent u zeker welkom.

Je komt terecht in een dynamisch team die in een ongedwongen sfeer samen een project uitwerken waarbij persoonlijke ontwikkeling en doorgroei centraal staat.

Wij zijn op zoek naar:

Als office manager ben je de rechterhand van het vennotenteam en zal je nauw samenwerken met het management team van ons kantoor. Je helpt actief mee aan de uitwerking en eventuele bijsturing van de vastgelegde strategie voor de komende jaren.

Jouw takenpakket omvat:

Wij zoeken een Ervaren Financial Consultant met interesse in bijzondere opdrachten!

Onze financial consultant gaat projectmatig te werk met wettelijke en conventionele éénmalige opdrachten gaande van overnames en waarderingen van onderneming, herstructurering van...

Als senior auditor sta je in voor het opvolgen van een 10 à 15 commissarismandaten. Je staat in voor de uitvoering van bedrijfsrevisorale wettelijke opdrachten alsook voor de begeleiding van conventionele opdrachten zoals due diligence, opmaak financiële plannen, begeleiding WCO dossiers,...